Sijoittajalle

Ongelma, jonka PayUp ratkaisee

Paperilaskut hukassa? Sähköpostilaskut hukkuneena viestitulvaan? Eräpäivä lähestyy, ja tilin saldo on jo huurtunut pakkaselle? Oman talouden viidakossa selviytyminen on usein piinaavaa puuhaa ja ongelmatilanteet onnettomia.

Intrum Justitian tekemän tutkimuksen mukaan puolet suomalaisista on kuluneen vuoden aikana maksanut vähintään yhden laskun myöhässä. 61 % kertoo, että syynä on ollut rahan puute ja 46 % kertoo, että lasku on unohtunut maksaa. (Lähde: 23.11.2016 Intrum Justitia)

Miten PayUp ratkaisee sen

PayUp kerää käyttäjän laskut mobiilisovellukseen ja PayUp muistuttaa erääntyvistä maksuista. Laskujen maksaminen on helppoa, käyttäjä voi kerralla maksaa kaikki saapuneet laskut. Mikäli käyttäjän laskut ovat erääntyneet tai erääntymässä ja ”palkkapäivä” on vasta tulossa, niin käyttäjä voi helposti hakea maksuaikaa PayUpin maksuaikapalvelulla. Maksuaikapalvelu on tehty yhteistyössä Mash Finance Oy:n kanssa.

Laskut arkistoituvat PayUp sovellukseen, joten ne ovat helposti löydettävissä jälkikäteen. Kehitteillä on myös uusia laskunmaksupalveluita, jotka tulevat entisestään helpottamaan käyttäjien arkea.

Haluatko mukaan PayUp-menestystarinaan? Syytä olisi:

PayUp-palvelu on erittäin kustannustehokas, prosessit automatisoitu, ansaintamalli selkeä ja tavoite päästä kannattavaksi Q1/2020. Seuraava askel on kansainvälistyminen.

Molemmilla palvelun kehittäjillä on yli 20 vuoden kokemus sähköisen asiakaspalvelun ja -laskutuksen palveluista. He ovat kehittäneet maailman ensimmäisen kuluttajaverkkolaskun ja maksuaika-automaatin. PayUp perustuu näihin innovaatioihin, ja se siirtää kuluttajien laskujen maksun ja hallinnoinnin kertaheitolla 2020-luvulle.

Taustaryhmässä yrityksen toimintaa tukevat Suomen kovimmat osaajat.

Kysy lisää yhteistyömahdollisuuksista Timo Juuselalta
etunimi.sukunimi@payup.fi +358 40 525 0660

Ota yhteyttä: WhatsApp Ota yhteyttä: Messenger